30 Comments

VINN BILJETTER TILL DISNEY ON ICE


Disney On Ice 2012 “Prinsessor och Hjältar”
I Disney On Ice Princesses & Heroes får du se prinsar och prinsessor, hjältar och hjältinnor, höga hopp och piruetter och uppleva magin när drömmar blir till verklighet. Den lilla älvan Tingeling tar dig med till de mest spännande ögonblicken i de klassiska Disneysagorna om Snövit, Askungen, Ariel, Belle, Jasmine och Törnrosa. För första gången får du också se prinsessan Rapunzel och prinsessan Tiana på den glittrande isen! Njut av alla de välkända melodierna, is-artister i världsklass, spänning och romantik i en färgsprakande is-show för hela familjen.

WOW säger jag, vem vill inte se den showen! Och nu har ni chansen att vinna två biljetter, hur bra! Passar alla åldrar, och en perfekt julklapp =)
Allt du behöver göra är att lämna en kommentar med en liten motivering till varför du vill
vinna. Tipsa sen gärna om tävlingen på din blogg/FB/twitter!

Vinnaren får två biljetter till föreställningen i Stockholm Globen 5 januari kl 14.30

Tävlingen pågår tom 13 december, lycka till!

30 Comments

 1. Åh detta skulle jag verkligen vilja vinna! Har alltid velat gått och se Disney on Ice , och sedan hade inte ett besök i huvudstaden suttit fel heller! Då kan man passa på att kombinera föreställningen med lite storstadsshopping!

  Håller tummarna för lite tur!!!!

 2. Åh, det skulle jag vilja vinna 🙂 Då kunde lilla O och jag gå på det, han skulle älska det!
  Eftersom jag är ganska pank efter min gigantiska restskatt(37 000) så skulle både jag och lilla O bli jäätteglada för att få göra det här mysiga tillsammans 🙂 Håller tummarna allt vad jag kan! kramis

 3. Åhhh, dottern skulle bli överlycklig över denna julklapp 🙂 Förra julen fick hon biljetter till Pippi på is och det var en riktigt “hit”. Hon har tjatat sedan dess att hon vill se den igen. Jag gissar att denna föreställning är snäppet bättre 🙂 Håller tummar och tår och hoppas att turen är med mig denna gång 🙂

 4. Hej!
  Jag skulle vilja vinna biljetter för att min femåriga tjej är besatt (och då menar jag BESATT) av prinsessor! Och vi såg en snutt av Disney on ice (reklam på tv) och hon tyckte det var heeelt fantastiskt. Så om jag vann denna tävling skulle jag vara “den bästa mamman i heela världen”! 🙂

  Mvh, Kristina

 5. Åh, vilken toppen tävling. Det hade varit så roligt att kunna gå med mina flickor! Med en större mängd väldigt oväntade utgifter (!!!) blir det inte så mycket över till julklappar tyvärr. Detta vore en kanon julklapp!

 6. Ååh,klart jag vill vara med och prova lyckan i en tävling! Vore superkul om jag kunde få åka på denna show med min son som är 19 månader(idag). Tänk att få överraska han med alla figurer och artister från disney!!! Han älskar disney filmerna och vi samlar på alla klassikerna. Har väl 13 nu, så ett par stycken återstår, men tänk vad kul vi skulle ha !

 7. Självklart är jag med och tävlar. Jag vill se! Min dotter vill se! Förra året hade jag liten bebis och kunde inte gå med men i år vill JAG vara den som följer med. Min man tycker vi ska skippa i år för han tror inte hon kan sitta still hela showen. Fast jag, kvinnan i familjen som alltid vet bäst, VET att hon skulle älska det. Det är alltid så, vi tror olika om vad hon gillar/inte gillar. Jag skulle älska att visa att jag har rätt och Louva skulle jubla över att få dessa biljetter i julstrumpan (de passar ju perfekt där i 😉 ). Pick me! Pick me! Pick me!

  Kram Marie

 8. wow, vore en underbar mor o dotter kväll 🙂
  min på 7 år älskar allt som har med prinsessor att göra, så vad vore inte bättre med en helkväll med mamma och prinsessor på en gång 🙂

 9. Åhh min prinsesstokiga dotter skulle älska att få se den showen. Det skulle vara underbart att få ger her henne det som en extra liten present.. Kram och tipsar i bloggen!

 10. Jag skulle vilja vinna för då skulle jag gå med mitt kusinbarn Wilma . Hon är en helt otrolig tjej på nio år som har mig som sin bästa bästis ! När hon var till Turkiet köpte hon ett varsitt armband till mig , Tova och henne själv med våra namn på .

  Så jag skulle vilja ge henne något fint tillbaka och det här skulle uppskattas ! 🙂

 11. Åh snälla söta rara – låt mig vinna dessa biljetter och därmed en fröjdefull jul!

  Min dotter berättade idag glatt för sina klasskompisar att vi ska gå på Disney on ice, för det har hon önskat sig i julklapp… Jo tjena! IDAG kröp den önskningen fram! Vi har redan köpt den sedan tidigare hett eftertraktade snowracern… Som inte fungerar på barmark såklart. Och som självklart varken erbjuder prinsessor eller fartfylld show. Jag vill ha lyckliga barn på julafton! Hjälp!

 12. Jag vill självklart vinna biljetter! Skulle vara jättekul att gå med dottern, minns att jag själv ville gå och se Disney on ice när jag var liten. Håller tummarna nu 🙂

 13. Vad mysigt det vore att vinna biljetter till Disney. Vi såg showen för ca 7 år sedan när grabbarna var små, och vilken glädje i deras ögon! Så nu vore det kul att gå igen, nu när min flicka Isolde börjar bli så stor att hon skulle älska det med (2 år och 4 månader). Det vore en sån fin julklapp till mig och henne. Att bara få hitta på något vi två. Hoppas, hoppas.
  Ha det så mysigt nu fram till jul!
  Kram Elena

 14. Jag skulle vilja vinna biljetterna så jag kan ge min lillasyster dem i julklapp, det skulle bli den bästa julklappen någonsin eftersom hon är tjej och 6 år är hon helt besatt av prinsessorna. Varje kväll ska man läsa om en prinsessa för henne. Det skulle vara så underbart
  att göra henne så lycklig med den julklappen! Det skulle även göra att vi kom varandra närmare!

  Håller tummarna!

  KRAM

 15. jag skulle vilja vinna biljetter för att kunna överraska min 7-åriga Tindra med den prinsess-show som hon drömt om, ända sen hon såg annonsen. Hon älskar alla prinsessor, har aldrig varit i Globen men ser gärna konståkning på TV. Själv har hon börjat försöka åka, och är nybörjare. Hennes favorit är Ariel, och jag skulle vilja se Tindras tindrande ögon i Globen!
  (P:S glöm förra inlägget, jag hann ej skriva klart…)

 16. Skulle vilja ta en mor och dotter dag bara äldsta tjejen och jag , shoppa fika och sen se Disney on ice. Dottern älskar prinsessorna och är så fascinerad över hur fint de åker hon brukar prova själv att vara skridskoprinsessa på isplätten här hemma.

 17. Skulle gärna vilja vinna biljetter till Disney on ice:) Skulle vara supermysigt att få gå med min äldsta dotter som är 5 år! Hon älskar såklart prinsessor och så vore det roligt för henne att ha någonting extra spännande att gå på med bara mamma en dag:)

 18. Skulle gärna vilja vinna biljetter till Disney on ice:) Skulle vara supermysigt att få gå med min äldsta dotter som är 5 år! Hon älskar såklart prinsessor och så vore det roligt för henne(och mig) att ha någonting extra spännande att gå på med bara mamma en dag:)

 19. Hej!

  Våran lilla dotter Alicia fyller 3år den 6e Januari, hon skulle bli helt överlycklig över att få gå på Disney on Ice. Vi håller alla tummarna 🙂

  Mvh

 20. Min dotter fyller år nu i december. När jag var barn bad jag min mamma varje år om att få gå på disney on ice och min mamma hade aldrig råd med biljetterna. Nu är jag mamma själv och det skulle vara underbart att ta med min dotter på detta.

 21. Jag skulle så gärna vilja ta med min lilla dotter på showen. Hon är värd att få göra lite roliga saker men tyvärr är jag ensamstående mamma och pluggar för tillfället så sådan här lyx har man inte riktigt råd med 🙁

 22. Hej på er!!
  Vilken kul tävling!!! Den vill vi såklart gå på. Lillkillen gick på Sthlm Horse Show för någon helg sen och stora tjejen vart förkrossad över att hon inte fick följa med. Stor kram!

 23. Jag och min son skulle tycka detta var jättekul. Vi har aldrig varit på något så stort som Disney on Ice! Skulle vara ett minne för livet! =)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *