10 Comments

SVARTA SOREL


Dom här skorna fick det bli till Oliver till slut! Helsvarta Sorel. Hoppas dom håller värmen lika bra som dom andra modellerna som vi andra har?

Sen är vi nog ganska klara med alla vinterkläder. Några par vantar behövs dock. Funderar på vilka, POP eller Hestra kanske?

Har ni köpt alla vinterkläder än?

10 Comments

 1. Super fina i svart:) här hemma är det skorna kvar, är sugen på ett par sorel till lilla R å prinsen blir de kanske Vincents 🙂 vi får se inte bestämt än.

  Sv: jo ett presentkort som gäller i hela gallerian, o i just de gallerian finns bl.a. Solo, Weekday, Monki, kicks, granit, Make Up s & bomerang:) så får välja o vraka i vilka butiker jag vill shoppa:) är så glad! Fast hade ju redan shoppat lite acne på solo så de får väl kanske bli mera acne sen då;) hihi.
  El kanske ett par svarta jeans på Weekday:) dina e ju så fina, vilken modell har du nu igen? E de cheap M på dem?

  Kramps sötis

 2. Såg himla fina ut 🙂

  Jag har fyndat en Reimaoverall med tillhörande handskar på Tradera till Charlie, vad han ska ha på fötterna är dock ännu oklart. Vi har ett par fodrade tossor från Lindberg som får duga tills han börjar gå 🙂

 3. Hihi såklart att jag ska 😉 men sitter inte vid datorn när jag kommenterade förra gången å inte nu heller;) så gör de imorgon:) kram fina sov med änglarna!

 4. Jag älskar POP handskarna med dragkedja i alla fall när de är små och så tycker jag de verkligen klarar värmen. Jättefina skor, tycker de är coola. kram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *