7 Comments

SUNWING ALCUDIA

Om 10 dagar bär det av till Sunwing Alcudia. Där vi även var sommaren 2009. Efter ett antal charterresor lär man sig vad man gillar och vill ha ut av semestern. Våra krav är pool, strandnära och att det är en fin sandstrand, solsäkert, lugnt men ändå nära till centrum och restauranger, fräscha rum och möjlighet till aktiviteter för barnen och internet ; )

Allt det här hittade vi på Sunwing i Alcudia, därför väljer vi att åka dit igen. Ett extra plus för att det finns en strandpromenad som går hela vägen in till hamnen, och gym/spa =)

Det kostar ju en slant att åka 4 personer och då vill man inte chansa. Det har vi ju iofs gjort varje gång vi testat något nytt ställe, men den här gången kör vi på ett säkert kort!

Tänk att halva sommarlovet redan gått, tur att vi har två solsäkra veckor kvar att se fram emot!

Bilden är tagen vid stranden utanför hotellet <3

7 Comments

  1. Å vad skönt att veta att man är garanterad 2 solveckor, vädret här i swe går ju inte å lita på;) så Mysigt ni kommer få! Ser fram emot att resa iväg när barnen blir lite större:) hoppas ni har en mysig kväll!! Krammmmm 🙂

  2. åå så härligt! tänk att jag har sprungit runt där som tonåring och haft the time if my life! hoppas ni får det helt fantastiskt, kram! mini

  3. Åh, vad härligt! Kom precis själv hem därifrån efter en helt underbar vecka. Det är tredje gången som jag är där, första gången med barn. Vår 2-åring älskade det och vi också! Ha en trevlig resa:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *