Nu ska den bort!

Nu ska den äntligen bort! Vår mörka fondvägg i köket. Så trött på fondväggar, det var ju grejen när vi flyttade in i huset så typ alla rum har en fondvägg. Men nu ska den i köket bort, förhoppningsvis blir det klart i veckan. Näst på tur är vårt sovrum. Men det är ett litet större projekt så vi tar kanske det till våren. Där måste inbyggda garerober rivas ut, vilket innebär nytt tak och golv. En sak i taget! Har i alla fall påbörjat sotrstädning av Olivers rum, har hunnit med halva men nu får jag ta resten imorgon, orkar inte mer idag. Hans ena fatboy har gått sönder så det är små vita grejer i heeela rummet…

Och ja telefonen är där för att skona er från det tröttaste ansiktet i Sverige… konstigt att man alltid blir tröttare när man fått sova ut? skjortan är från Acne, en favorit från förra året.

One Response to “Nu ska den bort!”

  • Kul med förnyelse i hemmet! Det blir säkert ljus och fint utan fondvägg. Jag måste erkänna att jag också är smått trött på våra fondväggar (har två likadana) som vi haft i kanske 1-2 år, vågar nästan inte nämna det för mannen här hemma, hihi.

Leave a ReplyBakom Petit Fashion står Nina Midbrink, mamma till Oliver 13 år och Stella Elise 9 år. Bloggare och grundare av barnmodemagasinet Petit Magazine.


Framröstad till Årets Barnmodeblogg 2013.


VIP-bloggare hos Oiidesign.se


Contact: nina@petitfashion.se
Instagram
bloglovin