10 Comments

LIVLY 1 ÅR


Igår var jag och mini och firade LIVLY som fyller ett år! Har ni inte spanat in nya höstkollektionen så ta er in till butiken snart, delar av den börjar redan sälja slut!

Jag slog till på en mössa och en klänning som vi också kommer köpa i rosa (hoppas den finns kvar bara!). Den är så himla skön, perfekt i skolan alltså, men bara så fin att den passar vilket kalas som helst!

Och det som många av er väntat på är äntligen här- Livlys Boys Club!

Har ni inte möjlighet att besöka den fina butiken så kan ni ju såklart shoppa på nätet, Oiidesign.se har också fått in nyheterna nu.

10 Comments

 1. De har ju fantastiska kläder til tjejer förstår att du inte kunde hålla dig från en beställning. Själv har jag gjort små uppdateringar i framför allt Viggos garderob från The Brand , Molo och skor från Timberland. Vad hittar du på för nåt till Os höst/vintergarderob? Hoppas ni får en fin helg, har ni planer? Själv ska jag försöka bli frisk, vila och åka iväg på diverse visningar. kram

 2. Så himla fin och användbar den där klänningen du shoppade, är sugen på den svarta varianten. Eller jag är sugen på precis allt (typ) men lite ha rju redan fått flytta in iaf:)

  Kram

 3. Å vad mysigt, hade gärna följt med!:) får bli nästa gång.

  Hoppas ni mår bra finisar!
  Har absolut invigt väskan, hade den hela förra veckan och nästan hela denna med:) älskar den!

  Kram till dig

 4. Åååååh….när jag ser kläderna vill jag ju inte annat än klä på Lillebror klänningar, kappor och andra sötsaker:)

  Nu måste vi ju ta å ses snart…har gått 1½ år på nåt konstigt sätt….förstår inte hur fasen det kan gå så fort. Hoppas allt är bra med dig!

  Kramar

 5. Åh LIvely har så mycket fint… Har vart på väg att klicka hem flera gånger men jag tycker att det är så svårt med storlekarna. Min tjej är ju 4,5 år men en stor sådan. Som jag förstått är de små i storlekarna? På h&m så köper jag ofta 122/128 för att det inte ska sitta för tajt…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *