LEOPÄLS

För er som letar efter en leopäls så har det kommit in en helt perfekt hos ZARA nu! Finns från 2-14 år och kostar 499 kr.

Stella vill verkligen ha den, så kanske dags att byta ut hennes gamla? ; ) Fast hon kan ju fortfarande ha den iofs.

Här har vi en soft lördag, killarna är och skejtar och vi tjejer äter lördagsgodis. Har fortfarande riktigt ont i örat så vildare än så här blir den inte den här helgen…

Hoppas ni har en skön lördag i det fina vädret!

5 Responses to “LEOPÄLS”

 • åh, suuupersöt! vill haa, letar efter en päls til Elwira. saknade hennes leopäls förra året då hon inte längre kunde ha den.

  ang. lampan, har kollat på dom men tycker dom är lite för dyra tyvärr. Men man vet ju aldrig hittar jag inget bra alternativ så :)

  Kram!

 • Sååå fin päls, vill också ha en päls till Ronja:)

  HoppAs ni mår bra å har en mysig söndag! Kramar

 • Pälsen från Zara är ju underbar!
  Härliga barnshoppingtips du bjuder på.
  Hälsningar
  Ulrika

 • Åh så fin! Jag önskar att jag kunde få min Tuva att vilja ha såna kläder på sig, men antingen ska hon ha det hon alltid har… När jag köpt “finjackor” så får jag klä på henne dem under vilda protester och gråt för att hon vill ha sin vanliga “dagisjacka”. Och andra kläder så ska det vara långa prinsessklänningar helst. Inga såna tuffa kläder som mamman hennes tycker om. Haha! 3 år och redan sån vilja… Vart ska det sluta. 😉

Leave a ReplyBakom Petit Fashion står Nina Midbrink, mamma till Oliver 13 år och Stella Elise 9 år. Bloggare och grundare av barnmodemagasinet Petit Magazine.


Framröstad till Årets Barnmodeblogg 2013.


VIP-bloggare hos Oiidesign.se


Contact: nina@petitfashion.se
Instagram
bloglovin