12 Comments

In the bag…

Har ju glömt att visa vad som låg i den andra påsen från Proud!

Vita shorts och en kortärmad skjorta till Oliver. Perfekt till skolavslutningen! Skjorttyget har så fin kvalité, känns verkligen exklusivt.

En liten vit hålmönstrad dröm. Kommer passa perfekt på en student vi ska på nästa vecka! Och midsommar… (Bättre bilder så man ser det fina tyget får ni se nästa vecka)

Och den här härliga pastelliga saken kommer passa perfekt när som helst! Finns också i en blekrosa och en blå så det var inte lätt att välja färg!

Spets fram och knytband bak.

Och sist men inte minst, det här sandfärgade setet i mjukaste plysch. Stellas favorit! Till sommarkvällen, flygresan, hemmamys… Finns i flera andra färger också.

12 Comments

 1. oj vad mycket fint! Skjortan och shortsen blir nog perfekt till skolavslutningen.

  Här har vi ju inte så mkt att välja på så jag har köpt enkla ljusa chinos till Hugo och en kortärmad ljus skjorta till avslutningen… Nu är det bara skorna kvar?!

  /MAlin

 2. åå vad fina grejer du köpt! Är det ett nytt märke? Nu kan du tävla om ett coolt halsband som passar till det mesta jag avänder mitt varje dag 🙂 Hoppas ni haft en fin fredag.

 3. åå vad fina grejer du köpt! Är det ett nytt märke? Nu kan du tävla om ett coolt halsband som passar till det mesta jag avänder mitt varje dag 🙂 Hoppas ni haft en fin fredag.

 4. åå vad fina grejer du köpt! Är det ett nytt märke? Nu kan du tävla om ett coolt halsband som passar till det mesta jag avänder mitt varje dag 🙂 Hoppas ni haft en fin fredag.

 5. Jättefint! och jag har kikat på den där gröna klnningen med, ser supersöt ut! men kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle välja så ännu har dte inte blivit något köp 🙂
  ha en fin dag!

 6. Jättefina! Kälnningarna är ju urfina 🙂 Jag älskar färgerna. Måste nog ta mig en tur dit snart. Köpte den beige klänningen i liknande modell förra året. Älskade modellen!

 7. Handlade kläder till mig själv på Proud då jag var gravid men glömmer bort att de har barnkläder också. Faktiskt vill jag nästan vara gravid igen bara för att ha kläder från dem…=)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *