8 Comments

  1. Vilken fin klänning! Om jag såg det i köket eller någonstans inne skulle jag också skrika och förmodligen hålla mig borta tills Andreas kom hem för att ta bort dom. Usch.. Klarar inte av dom 🙂

  2. Vilken tur! Man vill ju använda en så fin klänning många gånger om.
    J
    ag har en liten fråga. Jag har beställt ett på par Minnetonkas till min dotter på nätet. Och när de nu kom såg jag att det var den mjuka sulan på dem (finns tydligen en mjuk typ skummgummi-sula och en hård gummivariant-sula, vilket jag inte hade någon aning om). Vet du om denna sula är bra och om den funkar utomhus utan att bli försörd? Enligt återförsäljaren skall den klara utomhusbruk mkt bra både höst som vår. Såg att din Stella har Minnetonkas i samma modell. Har ni mjuk sula på hennes och hur har den hållit i så fall? Tacksam för svar. /Elle Pssst! Trevlig helg!

  3. Elle: Vi har gummisulan på våra! Det är dom som är menade för utomhusbruk. De andra är mer en innemoccasin. Men det är klart, dom kan ju funka ute vid torrt väder också, men jag skulle bytt till ett par med gummisula så dom håller ; )
    Trevlig helg!

  4. Tack för hjälpen! Men vi kunde tyvärr inte hålla oss utan min flicka hade på sig skorna i dag på stan… Hmmmm, nåja. Vi får väl se hur länge de håller 😉 Men tack för svaret! Mvh Elle

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *