7 Comments

HÅL I ÖRONEN

Ni gissade alldeles rätt ju, igår tog Stella hål i öronen! Jag kanske inte var helt för, men nu är hon så stor så känns inte rätt att säga nej längre…
Väldigt stolt och glad är hon, men det var lite nervöst innan såklart ; )

Så nu ska hon ha samma örhängen i 6 veckor innan hon får byta. Sen ska hon få åka och välja ett par till. Och så gissar jag att hon kommer önska sig fler örhängen av typ alla i present (precis 2 månader kvar tills hon fyller sju!)

7 Comments

 1. Vad fiint! Jag tycker ju det är sött på barn och inte alls emot. Louva gjorde sina strax innan 5 av helt egen fri vilja. Hon såg en göra det på frisörsalongen och ville därefter också ha riktiga hål i öronen. Why not tänkte jag. Passa på medan hon är liten å orädd 🙂 Och det gjorde inte det minsta ont tyckte hon. Men så är hon (ok VAR) hon inte spruträdd å liknande heller. Det kom först nu!
  Lite pyssel har det dock varit med nya örhängen som trillat av och inte så poppis att sätta i nya. Men små guldringar sitter bra!

 2. Sååå fint och såååå modig sötaste Stella är:)
  förstår att hon kommer önska sig massor med fina örhängen.

  Jag var ca 3år när jag tjatade till mig de. Kommer vänta så länge de går med lilla R. Än så länge är hon glad med klistermärksörgängen 😉

  Kram finis

 3. stolt tjej 😀 gjorde ni hos piercare?
  Min dotter ska göra ett tredje hål i ena örat, men tycker piercing utan pistol verkar läskigt?

 4. ojoj, stora tjejen!
  själv väntade jag tills jag var 18, hehe, men jag hade lite problem med nickel när jag var liten så där av väntan.
  en av mina vänner har tagit hål på sina tjejer redan innan de har fyllt 1 år, så det är lite olika vad man tycker är för tidigt 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *